O nama

ATIĆ TOURS je turisticka agencija širokog spektra poslovanja u domenu turizma, koje se bavi organizovanjem i posredovanjem grupnih i individualnih putovanja prema poznatim destinacijama atraktivnih letovališta, ski centara, evropskih gradova, banjskih mesta i centara seoskog turizma, kao i programa na zahtev korisnika u svrhu organizacije seminara, poslovnih skupova, kongresa i sajmova, rezervacije hotelskog i privatnog smeštaja, prodaje polisa putnog zdravstvenog osiguranja i obezbeđivanju mini buseva i autobusa za transfere u zemlji i inostranstvu.

Dugogodišnje iskustvo u osmišljavanju i realizaciji đackih ekskurzija i izvođenja nastave u prirodi, svrstava nas u red vodećih turističkih agencija u oblasti dečijeg i omladinskog turizma.

Konstantno napredujući, postali smo prepoznatljivi po vrhunskoj usluzi u organizaciji letovanja u Grčkoj, Bugarskoj i Crnoj Gori, na osnovu najpovoljnijeg odnosa cene i kvaliteta, sigurnosti i pouzdanosti, kao i sopstvenog voznog parka, sto je izuzetna prednost. Rezultat poslovanja su mnogobrojni zadovoljni korisnici nasih usluga, kojima omogućavamo posebne pogodnosti prilikom plaćanja.

U godini kada obeležavamo dvadesetšestogodišnjicu postojanja, cilj nam je da potvrdimo kvalitet rada i ostanemo prepoznatljivi kroz suštinske vrednosti u spoju tradicije, kreativnosti i entuzijazma timskog rada.

Svi objavljeni podaci na web-site-u su informativnog karaktera.

Hvala na ukazanom poverenju,
Vaš ATIĆ TOURS