O nama

ATIĆ TOURS je turisticka agencija širokog spektra poslovanja u domenu turizma, koje se bavi organizovanjem i posredovanjem grupnih i individualnih putovanja prema poznatim destinacijama atraktivnih letovališta, ski centara, evropskih gradova, banjskih mesta i centara seoskog turizma, kao i programa na zahtev korisnika u svrhu organizacije seminara, poslovnih skupova, kongresa i sajmova, rezervacije hotelskog i privatnog smeštaja, prodaje polisa putnog zdravstvenog osiguranja i obezbeđivanju mini buseva i autobusa za transfere u zemlji i inostranstvu.

Dugogodišnje iskustvo u osmišljavanju i realizaciji đackih ekskurzija i izvođenja nastave u prirodi, svrstava nas u red vodećih turističkih agencija u oblasti dečijeg i omladinskog turizma.

Konstantno napredujući, postali smo prepoznatljivi po vrhunskoj usluzi u organizaciji letovanja u Grčkoj, Bugarskoj i Crnoj Gori, na osnovu najpovoljnijeg odnosa cene i kvaliteta, sigurnosti i pouzdanosti, kao i sopstvenog voznog parka, sto je izuzetna prednost. Rezultat poslovanja su mnogobrojni zadovoljni korisnici nasih usluga, kojima omogućavamo posebne pogodnosti prilikom plaćanja.

U godini kada obeležavamo dvadesetosmogodišnjicu postojanja, cilj nam je da potvrdimo kvalitet rada i ostanemo prepoznatljivi kroz suštinske vrednosti u spoju tradicije, kreativnosti i entuzijazma timskog rada.

Sajt turističke agencije ATIĆ TOURS je isključivo informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno aktuelnih. Zvanični su isključivo štampani programi putovanja sa cenovnikom. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u našoj poslovnici, putem telefona ili e-mail-a. Hvala na razumevanju!

Hvala na ukazanom poverenju,
Vaš ATIĆ TOURS